0

Pizzabrød med asparges, små tomater og parmaskinke (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Rist brødskiverne let i en brødrister og gnid den ene side med hvidløgsfeddet. Læg dem på en bageplade og dryp med lidt olivenolie. Skær mozzarellaen i skiver og fordel dem på brødskiverne. Halver cherrytomaterne og fordel dem ovenpå osten. Bræk den træede ende af aspargeserne og læg dem øverst - pænt ved siden af hinanden. Dryp med lidt olie og krydr med oregano, salt og peber og bag pizzabrødene ved 200 grader i ca. 10 min. til aspargeserne er møre og osten har taget farve. Læg en skive lufttørret skinke dekorativt på hvert brød, dryp med lidt pesto og server som frokost- eller forret.

Bonusinfo

Vores basilikum pesto er lavet ud fra klassiske traditioner med et lille tvist. Idet at osten der er brugt er en Pecorino Romano DOC (fåremælksost) i stedet for den mere traditionelle parmesanost.

Pestoen laves af det lille familiefirma Bio Organica Italia i Syditalien, et økologisk og biodynamisk landbrug med egen produktion af færdigvarer som oliven, soltørrede tomater, artiskokker, pestoer og tapanader. Stedet ejes og drives af de 3 brødre Gaudiano.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?