0
Pizzasandwich med krydret oksebøf og mozzarella

Pizzasandwich med krydret oksebøf og mozzarella

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Jeg elsker sådan en snasket pizzasandwich.

Vil du have det hele endnu nemmere, kan du lave bøfferne som små kødboller, og bage dem i ovnen. 

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

hakket oksekøditaliensk kødbollekrydderi
1 min.
Bøffer

Tag pizzadejen ud af køleskabet, og tænd ovnen på 240 grader, varmluft.  

Rør kødet med krydderimix, salt og peber. Form en flad bøf pr. pers., og steg den gylden og gennemstegt i olie på en varm pande i ca. 3-5 min. på hver side. 

hvidløgpizzadej - på surdejfrisk mozzarella
8 min.
Pizza-brød

Rul pizzadejen ud til aflange, tynde pizzaer. Dryp dem med olivenolie og revet hvidløg, og fordel osten på dejen (kun på den ene halvdel), klap dem sammen om osten, og sæt dem på bagepapir på en bageplade.

Bag dem i den varme ovn, evt. med grilleffekt, i ca- 10-12 min. 

Tomater på stilkrødkålrødløgrød peberfrugt
21 min.
Sandwiches og anretning

Skær tomaterne i skiver, snit rødkål og rødløg fint, og skær peberfrugt i skiver eller strimler. 

Åben de varme pizza-brød, og fyld dem med bøffer og grøntsager. 

Servér straks, evt. med chilisauce til. 

Bonusinfo

Italienske kødbollekrydderi indeholder:

30% fennikelfrø, 10% sort peber, 10% korianderfrø, 10 % oregano, 10% løgpulver, 10% hvidløgspulver, 10% paprikaflager, 8% bouillon, 2% chili

Bonusinfo

Vores pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?