0
Pocheret kylling med flødesauce, stegte porrer og broccoli

Pocheret kylling med flødesauce, stegte porrer og broccoli

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten. 

ris
1 min.
Ris

Sæt risene over at koge i den dobbelte mængde vand og et skud salt. Bring dem i kog, skru helt ned, læg låg på gryden og lad dem koge i ca. 4-5 min. Sluk herefter for gryden og lad dem trække under låg til servering.

Sæt samtidig en stor gryde, godt saltet vand over at koge til kyllingen, ligesom hvis du skulle koge pasta. Ca. 1 liter vand pr bryst.

porrerkyllingebryst uden skind
5 min.
Porrer

Find en stor pande frem og tilsæt et skud olivenolie. Fjern rod og top på porrerne og skær dem i stykker på ca. 4-5 cm.

Steg porrerne stille og roligt til de har taget godt med farve på alle sider og er blevet helt møre - ca. 10 min.

Når vandet i gryden koger, skruer du helt ned og tilsætter kyllingebrysterne. Lad dem småsimre 3-4 min., sluk så helt for gryden og læg låg på. Lad brysterne trække mindst 10-15 min.

broccolicitron
10 min.
Broccoli

Skyl broccolien og snit den super fint med en skarp kniv. Kom broccolien op i en skål og tilsæt masser af fintrevet citronskal, citronsaft og et par dråber olivenolie. Vend rundt.

 

fløde 38% (piskefløde)shivid polo
25 min.
Flødesauce

Når kyllingebrysterne har trukket færdig, hælder du vandet væk fra gryden og tilsætter fløden. Tilsæt krydderblandingen - og giv den et hurtigt opkog. Smag til med salt og friskkværnet peber.

30 min.
Anretning

Anret risene på en tallerken med kyllingen ovenpå. Anret broccoli og porrer på siden og slut af med at komme saucen henover kødet.

Velbekomme!

Bonusinfo

Shivid polo krydderimix indeholder:

  • 50% tørret dild
  • 25% løgpulver
  • 24,5% hvidløgspulver
  • 0,5% safran

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?