0

Porretærte med peberfrugt, rødløg og skinke (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Snit porrerne i skiver og rens dem godt i koldt vand. Skær peberfrugten i tern og løgene i smalle både. Smelt smørret på en pande og sauter porrerne ved middelvarme til al væde er fordampet. For et smurt tærtefad med dejen, prik den let med en gaffel og bred porrerne ud på dejen. Rist skinketernene let gyldne på panden i lidt olie, kom løg og peberfrugt ved og sauter til løgene er klare. Pisk æg, cremefraiche, muskatnød, salt og peber sammen imens. Drys skinke, peberfrugt og løg over porrerne og fordel æggeblandingen henover. Fordel det hele jævnt med en gaffel og bag tærten mør og gylden ved 200 grader i ca. 30 min. Server med en god grøn salat eller en tomatsalat til.

Kommentarer og forslag til opskriften