Rør finthakket skalotteløg og hvidløg, lidt citronsaft, olie, salt og peber sammen, vend rejerne i og lad det marinere 10 min. Del avokadoerne, fjern skal og sten og befri ananasen for skræl og stok. Skær begge dele i mellemstore tern. Skyl portulakken og pluk den i bidder. Bred lidt portulak ud på 4 store tallerkner og fordel avocado, ananas og rejer flot ind imellem. Rør cremefraiche, chili og karry sammen og smag til med salt og peber. Giv dressingen on the side og server med masser godt groft brød til.
Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt!
Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kommentarer og forslag til opskriften