0

Puylinsesalat med ristet selleri, avokado og sugarsnaps (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skræl sellerien og skær den i tern på ca. ½ cm3. Vend ternene med olie, salt og peber og bred dem ud på en bageplade. Bag dem ved 200 grader i ca. 20 min. til de er møre og godt gyldne. Kog imens linserne i grøntsagsbouillonen jf. kogetiden på emballagen. Snit ærterne i ½ cm brede stykker og hak løg og hvidløg helt fint - tag halvdelen af løget fra til drys. Dræn linserne for væde, skyl dem under koldt vand og dryp godt af. Vend det hele sammen med 2 spsk. olie, chiliflager, salt og peber i, smag til med citronsaft og anret. Befri avokadoerne for skal og sten, skær kødet i tern og drys dem ovenpå salaten sammen med de resterende løgtern. Server straks salaten til fisk, fjerkræ eller kød.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?