0

Quiche med porrer, squash og kogt skinke (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Æg, Mælk

Fremgangsmåde

Rens porrerne godt og snit dem i tynde skiver. Skær squashen i små tern og hak hvidløget fint. Rist porrer, squash og hvidløg på panden i lidt olivenolie til det lige er mørt og al væde er kogt væk. Kom imens tærtedejen i et smurt tærtefad. Krydr grøntsagerne med salt og peber, vend skinketernene i og fordel det hele i tærtefadet. Pisk æg, mælk, parmesan, oregano, salt og peber sammen og hæld blandingen over grøntsagerne. Bag ved 175 grader i ca. 30 min. til æggemassen er fast og overfladen gylden. Lad den hvile 10 min. og server med salat og brød til, eller som tilbehør til kød, fisk eller fjerkræ.

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?