0

Quinoasalat med fennikel, pastinak, feta, ristede kerner og smilende æg

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Kom quinoa og fond i en kasserolle, kog det op og lad det simre 15 min. Hæld overskydende væde fra og lad quinoaen trække på eftervarmen i 5 min. Løsn den med en gaffel og lad den køle lidt af.

Kog æggene smilende i 7 min., køl dem helt af i koldt vand og pil dem.

Trim fenniklen, skræl pastinakkerne og pil løget. Skær det hele i fine små tern og rist det i lidt olie på panden til grøntsagerne er let gyldne og møre med bid. Skyl salatbladene og slyng dem tørre.

Pisk 3 spsk. olie, citronsaft/eddike, honning, salt og peber godt sammen og smag til. Vend quinoa, ristede grøntsager, ristede kerner og dressing grundigt sammen. Vend salatmix og smuldret feta lige inden servering og smag til. Anret og top med halve smilende æg og gerne klippet karse til drys. Server til fisk, kylling eller gris.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?