0
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Kog quinoaen i letsaltet vand og lad den køle ned.

Når kornene er kogt, er de gennemsigtige. Kogetiden er ca. 15 min. Fjern gryden fra varmen, og lad den hvile 5-10 min.

Hak bladene fra mynte og koriander. Del agurken i fire på langs og fjern kernerne. Skær dem i bittesmå tern. Skær tomaterne i små tern. Skær toppen af forårsløgene og hak toppene fint.

Dressing: Rør en dressing sammen af citronsaft, olivenolie, honning, salt og peber.

Bland alle grøntsagerne med quinoaen og dressingen og lad salaten trække i 1 time.

Rist pinjekernerne på en tør pande til de tager farve. Drys kernerne over salaten og server med det samme.

En god krydret og mættende salat. Server den gerne til grillet lam eller oksekød.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?