0

Rå blomkålssalat med frillicesalat, radiser og oliven

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Del blomkålen i mundrette buketter og halver hver buket med en skarp kniv. Trim radiserne og skær dem i ½ cm tykke skiver med et skråt snit. Skyl salaten, slyng den tør og riv bladene groft. Skær rødløget i fine tynde både. Pres hvidløgene, pisk dem med olivenolie, balsamico, salt og peber og smag til. Kom salat, blomkål, radiser, rødløg, oliven og parmesanflager i en skål skål, dryp dressingen over og vend det hurtigt sammen med løse tag.

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Bonusinfo

Skagenfoods udvalgte grønne oliven er Nocellara oliven som gror på den solbeskinnede Rocca Messina ca. 40 kilometer øst for Rom. Denne familiegård er som en af de meget få certificeret til at have Oliventræerne certificerede som Økologiske. Olivene plukkes i oktober, november og december hvorefter de bringes i saltlage for at fjerne den bitre smag som er i alle oliven. Herefter udvandes de med frisk vand for at nedbringe saltindholdet i frugten. Super godt til salater, pizza, fisk og kød.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?