0

Råmarinerede jordskokker med rucola, blå ost, honning og granatæble (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skrub jordskokkerne og snit dem papirtyndt - gerne på et mandolinjern - og vend dem med 4 spsk. citronsaft, 2 spsk. olie, salt og peber. Skyl rucolaen og slyng den tør. Halver granatæblet og befri kernerne fra skal og de bitre hvide "skillevægge". Vend de letmarinerede jordskokkeskiver (inkl. marinade) med rucolaen og anret på et fladt fad. Læg tynde skiver af blå ost ovenpå og dryp med honning og lidt mere olivenolie. Drys med granatæblekerner og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?