0

Råmarinerede rødbeder med forårsløg og æble-peberrodscreme (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skræl rødbederne, skær dem i helt tynde skiver og anret dem taglagt i ét lag på et stort flad fad. Pisk olie, citron/eddike, sennep, sukker, salt og peber sammen og smag det til. Snit forårsløget i tynde skiver. Dryp marinaden over rødbederne, drys med forårsløg og lad det trække 15 min. på køkkenbordet. Snit imens æblerne i meget fine tern og rør dem sammen med cremefraiche, mayonnaise, peberrod, salt og peber og smag til. Server de marinerede rødbeder med æble-peberrodssalaten og godt groft brød til - fx som tilbehør til lun leverpostej, en ribbensteg, stegt andebryst mv.

Kommentarer og forslag til opskriften