0

Råstegte jordskokker med solsikkekerner og hvidløg (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skrub jordskokkerne grundigt og snit dem i ½ cm tykke skiver. Pil hvidløgene og hak dem fint. Rist solsikkekernerne på en stor tør pande til de er let gyldne og lad dem køle af. Kom et godt skvæt olie på samme pande og varm den godt op. Kom jordskokkerne ved, krydr med salt og peber og rist dem 5 min. – vend kun 2-3 gange undervejs. Kom hvidløg og gerne hakket estragon eller timianblade ved og rist videre 3-5 min. til jordskokkerne er møre og flot gyldne. Vend solsikkekernerne i, smag til med salt og peber og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?