0
Spaghetti med sprængt okse, fennikel og forårsløg

Spaghetti med sprængt okse, fennikel og forårsløg

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
persillerodforårsløgFennikel
1 min.
Grøntsagerne

Forvarm ovnen til 200 grader.

Pil det yderste lag af forårsløget, skræl persilleroden, og skyl begge dele grundigt sammen med fenniklen. 

Hak det hele i små stykker, og krydr med salt og 1/2 spsk. olie pr. person. Spred det hele ud på en bageplade dækket med bagepapir, og bag i ca. 10 min., til grøntsagerne har fået en mørk overflade og er bløde hele vejen igennem.

10 min.
Pastaen

Sæt saltet vand over at koge til pasta.

sous vide oksekødtomatpassata
12 min.
Kødet og sovsen

Tag kødet ud af posen, kom skyen fra posen ned i en kasserolle sammen med passataen, og varm det stille og roligt op.

Varm en pande op ved høj varme.

Pil kødet i mindre stykker, og steg det i 1/2 spsk. olie pr. person, indtil det får en flot stegeskorpe på begge sider. Steg ca. 30 sek. på hver side.

spaghetti
20 min.
Pastaen

Kog pastaen som angivet på pakken.

citron
25 min.
Anretning

Smag sovsen til med salt, peber og citronsaft.

Kom pastaen, grøntsagerne og kødet op i et fad, vend det hele godt sammen med saucen, og servér straks.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
600 kcal
Fedt:
26,9 g
heraf mættede fedtsyrer:
6,5 g
Kulhydrat:
50,6 g
heraf sukkerarter:
12,8 g
Kostfibre:
9,1 g
Protein:
33,8 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?