Forvarm ovnen til 200 grader.
Pil det yderste lag af forårsløget, skræl persilleroden, og skyl begge dele grundigt sammen med fenniklen.
Hak det hele i små stykker, og krydr med salt og 1/2 spsk. olie pr. person. Spred det hele ud på en bageplade dækket med bagepapir, og bag i ca. 10 min., til grøntsagerne har fået en mørk overflade og er bløde hele vejen igennem.
Sæt saltet vand over at koge til pasta.
Tag kødet ud af posen, kom skyen fra posen ned i en kasserolle sammen med passataen, og varm det stille og roligt op.
Varm en pande op ved høj varme.
Pil kødet i mindre stykker, og steg det i 1/2 spsk. olie pr. person, indtil det får en flot stegeskorpe på begge sider. Steg ca. 30 sek. på hver side.
Kog pastaen som angivet på pakken.
Smag sovsen til med salt, peber og citronsaft.
Kom pastaen, grøntsagerne og kødet op i et fad, vend det hele godt sammen med saucen, og servér straks.
Kundekommentarer ()