0

Regnbueørred i frisk salat med spidskål, fiskesauce og stegte potobello

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Slankemad

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

spidskålportobellosvampe
1 min.
Bag grøntsagerne

Forvarm ovnen på 225 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.

Skær kålen i grove stykker og skær svampene i kvarte. Spred grøntsagerne ud på bagepladen og vend med 1 spsk. olie pr. person, salt og peber.

Bag grøntsagerne i ca. 15 min., indtil de har fået godt med farve og er blevet møre.

nam pla (fiskesauce)rød chilicitronhvidløg
10 min.
Rør vinaigretten

Hæld 1/2 tsk. sukker pr. person i en skål og smelt med 1/2 spsk. kogende vand pr. person.

Tilsæt finthakket hvidløg og chili, citronsaft og fiskesaucen. Rør rundt og smag til med evt. salt, sukker eller vand (hvis den er for kraftig).

15 min.
Damp fisken

Hæld vand i en pande, indtil det lige dækker bunden. Krydr vandet godt med salt.

Når vandet i panden koger, skrues der lidt ned, så det kun lige simrer. Læg fisken på panden med skindsiden opad, og lad den dampe i ca. 4-5 min., indtil den begynder at flage og man nemt kan pille skindet af fisken. Overfør fisken til et fad.

fuldkornsnudler
20 min.
Kog nudlerne

Kog nudlerne som angivet på emballagen.

25 min.
Anretning

Fordel nudlerne i skåle og anret fisken og grøntsagerne henover. Top med vinaigretten.

Kommentarer og forslag til opskriften