0

Rejecocktail med brødcroutoner og thousand island dressing

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Dressing: Bag peberfrugten i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min. Køl den ned og tag skrællen af. Blend peberfrugten sammen med finthakket skalotteløg, chili, hvidløg, cremefraiche, syltede hakkede drueagurker, citronsaft, 1 spsk. æbleeddike, salt og peber til du har en ensartet dressing.

Tag rejerne op af lagen og dræn dem. Rengør asparges og bræk bunden af dem. Skær dem ud i halve. Skær brødet i grove tern. Vend dem i olivenolie og steg dem på en pande til de tager farve og er sprøde. Drys havsalt på croutonerne. Del mangoen og skær den i tern. Skyl hjertesalaten og lad bladene dryppe af i et viskestykke.

Anret salaten med mango, asparges, rejer, croutoner og frisk dild. Hæld lidt dressing over og server med dressing ved siden af.

Dette er en rigtig 80’er klassiker, der stadig smager som englene synger - her med en kraftig hjemmelavet thousand island dressing.

Bonusinfo

Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt! 

Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?