Snit løgene i tern, hak hvidløget fint og skær champignonerne i kvarte. Brun kødet med i olie, salt og peber og kom løg, hvidløg og champignoner ved. Krydr med karry, paprika og soya og rist et minuts tid. Hæld vand og bambusskud ved og lad det simre 20 min. Rør fløde og maizena sammen, kom det i saucen under omrøring og smag til med salt og peber.
Server rijstafelen med kogte ris, blandet grøn salat og de forskellige tilbehør; bananer i skiver, æbler i små tern, mandariner, rosiner, peanuts, ristet kokosmel, syltede rødbeder i tern, hakkede cornichoner og hakkede hårdkogte æg.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kommentarer og forslag til opskriften