0

Ristede rodfrugter med krydret pølse, timian og svesker

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skræl rodfrugterne og snit dem i mundrette bidder. Pluk timianen og skær pølsen i små tern.

Vend det hele sammen med lidt olie, et godt nip salt og friskkværnet peber. Bred det ud på en bageplade og sæt det i ovnen ved 200 grader i 20 min.

Fjern evt. sten fra sveskerne og klip hver sveske i to. Vend dem med rodfrugterne og bag yderligere 10-15 min. til det hele er mørt og flot gyldent. Server som tilbehør til gris, lam eller mørkt fjerkræ.

Bonusinfo

Om Chorizo picante:
Spanske Louis Gil laver økologisk charcuterie fra allerøverste hylde og det gælder også hans chorizo. Den krydrede chorizo af spansk svinekød og spæk er tørret i hesteskoform og har en intens, rød farve, en aromatisk duft og en fyldig, stærk smag. 

Denne super smagsfulde chorizo kommer fra familie virksomheden Luis Gil i Rioja i det nordlige Spanien. Familiens oldemor Marie startede fremstilling af charcuterie i 1920'erne, og hun solgte hendes produkter på det lokale marked. Sønnen Luis videreførte traditionerne og professionaliserede virksomheden. Den nye generation har investeret i omlægningen af egen svinefarm med økologiske svin, som danne grundlag for disse sublime Produkter.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?