Skræl rodfrugterne og snit dem i mundrette bidder. Pluk timianen og skær pølsen i små tern.
Vend det hele sammen med lidt olie, et godt nip salt og friskkværnet peber. Bred det ud på en bageplade og sæt det i ovnen ved 200 grader i 20 min.
Fjern evt. sten fra sveskerne og klip hver sveske i to. Vend dem med rodfrugterne og bag yderligere 10-15 min. til det hele er mørt og flot gyldent. Server som tilbehør til gris, lam eller mørkt fjerkræ.
Om Chorizo picante:
Spanske Louis Gil laver økologisk charcuterie fra allerøverste hylde og det gælder også hans chorizo. Den krydrede chorizo af spansk svinekød og spæk er tørret i hesteskoform og har en intens, rød farve, en aromatisk duft og en fyldig, stærk smag.
Denne super smagsfulde chorizo kommer fra familie virksomheden Luis Gil i Rioja i det nordlige Spanien. Familiens oldemor Marie startede fremstilling af charcuterie i 1920'erne, og hun solgte hendes produkter på det lokale marked. Sønnen Luis videreførte traditionerne og professionaliserede virksomheden. Den nye generation har investeret i omlægningen af egen svinefarm med økologiske svin, som danne grundlag for disse sublime Produkter.
Kommentarer og forslag til opskriften