0

Ristet blomkål med sultanas, pinjekerner og safran (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Kom safranen i en lille skål, hæld 4 spsk. kogende vand over og lad det trække. Dæk ligeledes rosinerne med kogende vand, så de bløder lidt op. Del blomkålen i buketter og blancher dem i kogende letsaltet vand i 1 min. Skær løget i tynde skiver og sauter det i 1 spsk. olivenolie uden at det tager farve. Tag løgene op af panden, skru op for varmen og rist blomkålen let gylden. Kom igen løgene ved sammen med safranvand, pinjekerner og drænede rosiner. Krydr med salt og peber og sauter til væden er fordampet. Server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?