0

Ristet blomkål og fennikel med kapers og citronrasp (6-8 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Del blomkålen i mundrette buketter (brug også gerne bladene!) og skær den trimmede fennikel i smalle både. Skær skorpen af brødskiverne - de kasseres - og riv krummen groft. Varm et godt skvæt olie op på panden og rist brødkrummerne gyldne og sprød. Tag panden af varmen, riv citronskallen henover og krydr med salt. Vend det rigtig godt rundt, bred krummerne ud køkkenrulle og dryp godt af. Tør panden ren, kom lidt olie på og rist blomkål og fennikel ved god varme til de er let gyldne, men stadig har et godt sprødt bid. Kom kapers, saften fra ½ citron og honning ved, krydr med salt og peber og vend godt rundt. Smag til med citronsaft, anret på et fladt varmt fad og drys med brødkrummer og gerne finthakkede krydderurter. Server straks til fx laks, gris eller kylling.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?