0

Ristet blomkål og peberfrugt på frillicesalat med peanutbutterdressing (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Jordnødder, Nødder, Soja, Sennep, Fisk, Selleri, Soya, Sesam, Cashewnødder

Fremgangsmåde

Del blomkålen i små buketter og skær stokken i små tern. Rens peberfrugten og skær dem i strimler. Hak hvidløgene fint og sauter dem i lidt olie uden at de tager farve. Kom peanutbutter, soja, chilisauce, citronsaft, stødt ingefær og 1 dl vand ved og lad det simre 2-3 min. ved svag varme - kom mere vand i hvis nødvendigt - og smag til. Skyl salaten grundt, slyng den tør og brøk bladene i mundrette bidder. Varm lidt olie op i en wok og rist blomkål og peberfrugt 2-3 min. til de er møre med et sprødt bid. Anret de lune grøntsager på den grønne salat, dryp dressingen over og drys med grofthakkede cashewnødder og gerne hakket koriander. Server straks til fx fisk, kylling eller lam.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?