0

Ristet græskar-gulerodssuppe med hvidløg og timian (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skræl græskarret, halver det og skrab kernerne ud. Skræl gulerødderne og pil løgene. Skær det hele i mellemstore tern, vend det sammen med timianblade, olie, salt og peber og bred det ud på en bageplade. Læg også det hele upillede hvidløg på i det ene hjørne og sæt pladen i ovnen ved 200 grader i 20-25 min. til grøntsagerne er møre og let gyldne. Kom alle grøntsagerne over i en tykbundet gryde, kom hønsefonden ved og kog det op. Pil de bagte hvidløgsfed og kom også dem i. Blend suppen helt glat, rør fløde i og smag til med salt og peber. Server fx med en persilleolie og ristede græskarkerner til at toppe med og masser af godt brød til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?