Glace: Kom æbleeddike, farin, chilipasta, fintrevet frisk ingefær, finthakket hvidløg, sojasauce og ½ dl vand i en kasserolle og kog det op. Skru ned til middel varme, lad det koge stille ind til en cremet glace og smag til.
Salsa: Fjern skallen på appelsinerne, rens peberfrugten og skær det hele i små tern. Hak skalotteløg og koriander fint. Vend det hele sammen med lidt olie og smag til med salt og peber.
Fisk: Dup fisken tør og krydr let med salt og peber. Varm lidt olie op på en pande og rist fisken i ca. 2 min. på hver side - til den lige er knapt er mør. Kom glacen på panden og lad den koge ind om fisken i 1 minut eller 2. Anret fisken på et varmt fad og dryp glacen over. Drys med strimlet basilikum og server straks.
Server sammen med en god nudelsalat og lækkert brød.
Kundekommentarer ()