0

Rødkålssalat med avokado, græskarkerner, citron og tørrede bær

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Trim rødkålen, flæk den på langs og fjern stokken. Snit bladene i fine tynde strimler, kom dem i en skål og tilsæt græskarkerner og bær.

Pisk olivenolie, citronsaft, sesamolie, salt og peber sammen til en ensartet dressing og smag til.

Halver avokadoen, fjern skal og sten og skær kødet i fine tern.

Vend dressingen i kålsalaten til det hele er godt blandet. Kom avokadotern og evt. finthakket dild ved, vend igen - hurtigt og ikke for meget - og smag til. Anret og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?