0

Rødkålssalat med blodappelsin, rødløg, sesam og orientalsk dressing (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skær rødkålen i kvarte, fjern stok og grove yderblade og snit bladene i fine tynde strimler. Skær skallen af appelsinerne og løsn fileterne ved at skære ind langs de hvide lameller. Snit løget i fine tynde både og vend det hele løst sammen med finthakkede mandler og sesamfrø. Pisk farin, chilisauce, eddike, soja og olie sammen og smag til. Vend dressing og salat sammen lige inden servering og smag til. Anret og drys gerne med hakket koriander eller persille. Server til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?