0
Røget makrel med cremet majs og butterbeans

Røget makrel med cremet majs og butterbeans

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Makrel, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
hel røget makrel
1 min.
Røget makrel

Pil kødet fra benene på makrellen. Vær forsigtig med benene omkring bugen, som kan sidde godt fast på kødet.

majsløgtimian
10 min.
Grøntsagerne

Pil skrællen af majsen og skyl den grundigt. Stil kolben på højkant og skær kernerne fra med en kniv.

Pil løget og hak det groft.

Skyl timianen grundigt, afdryp for vand og hak den groft.

butter beanscreme frisk 9%sort peber
20 min.
Cremede majs og butterbeans

Varm en kasserolle op ved middelhøj varme. Steg løgene og majsen i 1 tsk. olie pr. person i 3 min. under omrøring. Tilsæt bønnerne og steg yderligere 1 min. Skru helt ned for varmen og tilsæt creme frisken og varm den stille og roligt op under omrøring. Får den for meget varme vil den skille.

Smages til med salt og peber.

25 min.
Anretning

Fordel de cremede bønner i dybe tallerkener og anret makrellen henover og top med timianen.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
539 kcal
Fedt:
26,7 g
heraf mættede fedtsyrer:
6,5 g
Kulhydrat:
34,4 g
heraf sukkerarter:
11,4 g
Kostfibre:
12,9 g
Protein:
30,5 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?