0

Romanescoblomkål med tomatmix, oliven, bacon og hakket æg (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Æg

Fremgangsmåde

Rist baconen gylden og sprød på en tør pande og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Trim blomkålen og del den i fine små buketter. Kom dem i en skål, overhæld med spilkogende vand og lad dem trække 5 min. Pisk imens olie, eddike, sennep og hvidløg godt sammen og smag til med salt og peber. Hæld vandet fra blomkålen, vend dem med dressingen og lad det trække på køl i 10-15 min. Skær i mens tomaterne i mundrette bidder, hak de pillede æg (og krydderurter, hvis de bruges) og dræn olivenerne. Bred de marinerede blomkålsbuketter ud på et flot fad og fordel tomaterne indimellem. Drys med hakket æg, oliven, bacon og evt. krydderurter og server til kød, fisk eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?