0
Rosmarinstegte svinekoteletter med pærer, perlebyg og stegte svampe

Rosmarinstegte svinekoteletter med pærer, perlebyg og stegte svampe

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Kog perlebyggen efter anvisningen på emballagen. Hold dem varme.

Koteletter: Krydr svinekoteletterne med salt og peber og steg dem på en pande i lidt olivenolie (ca. 2-3 minutter på hver side afhængig af tykkelsen). Lige inden de er færdige tilsættes koldt smør i tern sammen med et par rosmarinstilke (gem lidt til pynt). Lad koteletterne stege et minuts tid sammen med smørret – uden smørret branker. Tag koteletterne af panden og dæk dem med stanniol så de holder sig varme. Panden skal bruges til svampe og pærer, så den skal ikke gøres ren.

Svampe og pærer: Soigner svampene og skær dem i mundrette bidder. Fjern kernehuset på pærerne og skær resten i både. Soigner bladsellerien og skær den i tynde skiver. Skru op for panden, læg svampene på og brun dem godt af. Tilføj pærer, bladselleri og eddike og lad eddiken koge næsten helt væk. Tilsæt fløden og lad den koge ind til den tykner let. Vend den kogte perlebyg i og smag til med salt og peber. Læg koteletterne øverst og server pyntet med lidt frisk rosmarin.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?