0

Salat af bagte rodfrugter, crispsalat, feta og græskarkerner (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skræl rodfrugterne, skær dem i ensartede tern og kom dem på en bageplade. Snit hvidløgsfeddene i tynde skiver og bland dem i rodfrugterne sammen med olie, honning, salt og peber. Bred rodfrugterne ud i ét lag og bag dem ved 225 grader i ca. 25 min. eller til de er møre. Kom de varme rodfrugter i en skål, vend dem med eddiken og lad dem køle lidt ned. Skyl imens salaten og slyng den tør. Vend salat og rodfrugter sammen - evt. med lidt mere olie - og smag til. Drys med smuldret feta og græskarkerner og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?