0

Salat af grillet hvid aubergine og agurk (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skær auberginen i tynde skiver, pensl begge sider med olie og krydr med salt og peber. Grill dem møre og gyldne over kul, på en pande eller under ovngrillen. Dæk de grillede skiver til med film og lad dem hvile 10 min. Skræl agurken, halver den på langs og fjern kernerne. Skær kødet i fine tern og hak løget fint. Rør eddike, farin, salt og peber sammen i en skål, kom agurk og løg ved og smag til. Lad gerne salaten trække 30 min. på køl. Skyl salaten, striml den fint og bred ud på et fladt fad. Læg skiver af aubergine henover og fordel agurke "salsaen" ovenpå. Server straks til kød, fisk eller fjerkræ.

Kommentarer og forslag til opskriften