0

Salat af ovnbagt selleri, æbler, druer, ristede hasselnødder og blå ost (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skræl sellerien og skær den i mundrette klodser. Vend klodserne med lidt olie, timian, salt og peber, bred dem ud på en bageplade og bag dem møre ved 175 grader i ca. 20 min. Rist hasselnødderne separat i ovnen sammen med sellerien til de er fint lysebrune og skallen er mørk og krakeleret. Kom dem over på et rent viskestykke og gnid skallerne af deri. Skær de udkernede æbler i både og halver druerne. Pisk 3 spsk. olie, eddike, honning, sennep, salt og peber og smag til. Vend de varme selleritern med æbler, dressing og grofthakkede hasselnødder og lad det køle lidt af. Smag til, anret salaten og drys med druer, smuldret blå ost og gerne grofthakket persille. Server straks til fx stegt kød, kylling eller vildt.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?