0

Salat af perlebyg, æble og bagt serrano

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Bygkerner, Soya, Sesam, Nødder, Jordnødder

Fremgangsmåde

Dressing: Rør 3 spsk. hindbæreddike, saften fra 1 citron, 1-2 spsk. rørsukker og salt og peber sammen.

Kog 250 perlebyg i saltet vand og lad dem køle ned. Snit æbler og rødløg i fine tern. Hak purløg. Bland perlebyg med æble, løg og purløg.

Vend dressingen i salaten og lad den trække i 10 min. Ved dernæst 20 cl god olivenolie i salaten.

Steg skiverne af seranoskinke i ovnen til de er sprøde (ca. 10 min. ved 150 grader).

Anret salaten med serranoskinken oven på.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?