0

Salat af stegte kartofler, solbærmarinerede løg og feta

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Mix en marinade af solbæreddike, rapsolie, citronsaft, honning, salt og peber. Husk at smage den til - den må ikke være for sur. Hak to små rødløg fint og vend dem deri. Lad dem trække i mindst 2 timer.

Varm 2 spk. olivenolie i en tykbundet gryde. Steg de små kartofler (med skræl) i ca. 30 min. til de er møre. Husk at ryste gryden flere gange. Køl kartoflerne ned, skær dem i tern, anret på et fad og drys lidt flagesalt over. Læg løg og marinade oven på kartoflerne og pynt med god feta og frisk dild.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?