0

Salat med belugalinser, jordskokker og fennikel

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Kog belugalinser i saltet vand i ca. 20 min.

Imens blander du en dressing af æbleeddike, olivenolie, flydende honning, hvidløg, salt og peber. Vend de varme linser i dressing og lad dem trække en time ved stuetemperatur.

Skyl jordskokker, fennikel, peberfrugt og rødløg. Snit jordskokker (med skræl), fennikel, peberfrugt og løg meget fint på en mandolin og vend det i salat. Skyl persille og hak det fint. Vend det i salat og server.

Belugalinser er en fantastisk men også undervurderet spise. De knaldsorte linser med det fornemme navn beslægtet fra belugakaviar, gemmer på en delikat smag med et strejf af peber. Og så er de spækket med proteiner. Du kan bruge dem kolde, varme, i supper og som garniture.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?