0

Salat med ristede pastinakker, granatæble, gorgonzola og hasselnødder

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skræl pastinakkerne og skær dem i smalle både på langs. Vend dem sammen med olie, salt og peber og bred dem ud på en bageplade. Bag dem møre og gyldne i en 200 grader varm ovn i ca. 20 min.

Skyl salaten, bræk den i mundrette stykker og anret den på et fladt fad. Halver granatæblet, bank kernerne ud med en stor træske og snit løget i tynde både.

Dressing: Pisk olie, vineddike, presset hvidløg, honning, salt og peber sammen og smag til.

Fordel de lune pastinakker på salaten og top med løg, gorgonzola i små klumper, granatæblekerner og grofthakkede hasselnødder.

Dryp dressingen over salaten og server straks som tilbehør til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?