0

Salat med ristet blomkål, hasselnødder og æble, ost og rosmarinhonning

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Kom honning og finthakket rosmarin i en kasserolle og varm det langsomt op, så rosmarinaromaerne kan trække ud i honningen. Lad det køle ned til stuetemperatur.

Del blomkålen i små buketter og skær æblerne i tern. Skyl salaten, slyng den tør og bræk bladene i mundrette bidder.

Varm lidt olie op på en pande og rist blomkål og nødder ved middelhøj varme til de har taget en fin gylden farve. Tilsæt æbletern og æbleeddike, krydr med salt og peber og rist i 2 min. Hæld blomkål, nødder og æbler i en stor skål, dryp lidt honning over og lad det hvile i 5 min.

Vend den plukkede salat i, anret og høvl flager af ost over. Dryp med lidt ekstra honning og server straks til kød eller fisk.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?