Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
Dæk en bradepande med bagepapir.
Skær kartoflerne ud i stave, og flæk løgene i kvarte. Spred dem ud på bagepladen, vend dem i 1 spsk. olie pr. person, og krydr med salt. Bag kartofler og løg i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden farve og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.
Skræl appelsinen, fjern den hvide hinde, og skær appelsinkødet i halve skiver. Kom skiverne i en skål. Krydr dem med salt og peber. Tilsæt halvdelen af sennepen, samt revet hvidløg, finthakket purløg og 1 tsk. olie og eddike pr. person.
Flæk kålene, og varm en pande op ved høj varme.
Steg dem i 1 tsk. olie pr. person på skærefladen i 2-3 min., indtil de får godt med farve. Overfør dem til vinaigretten.
Smag til med salt og peber.
Varm en pande op ved høj varme, og pensl fisken med resten af sennepen på kødsiden.
Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 tsk. olie pr. person. Læg fiskens skindside på panden, og lad den stege i ca. 3 min. ved middelvarme.
Vend fisken om på den modsatte side, og steg videre i ca. 30 sek. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min. på begge sider.
Tag fisken af panden, og servér straks.
Servér fisken med kartofler og kål.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Kundekommentarer ()