Hak løg og hvidløg fint og snit gulerødder og bladselleri i små tern. Brun kødet i en smule olie og kom grøntsagerne ved. Krydr med salt og peber og rist 4-5 min. Hæld de flåede tomater ved og lad saucen simre til den er kogt godt sammen. Smag til med salt og peber.
Skræl pastinakker og kartofler og skær begge dele i grove tern. Kog dem godt møre i letsaltet vand. Rens imens ingefær og chili og hak dem fint. Hæld vandet fra kartoflerne og tilsæt ingefær, chili, karry, citronsaft og smør og mos det hele godt sammen. Smag til med salt og peber.
Kom kødsaucen i et ovnfast fad med høje kanter og fordel mosen ovenpå - eller lav dem i ildfaste portionsskåle. Sæt fadet i en 225 grader varm ovn og bag i ca. 20 min. til overfladen er flot gylden.
Server sammen med en sprød grøn salat og godt groft brød.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kommentarer og forslag til opskriften