Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage låget af, da det ikke tåler varme.
Sæt fisk, pasta og bønner i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter, efter 10 min røres rundt i pasta og bønner. Tomatbrødet kommes i ovnen de sidste 7 minutter.
Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: Skærisingfilet. Nettovægt: ca. 315 g/630 g.
Persillepasta: pastapenne, rapsolie, persille, hvidløg, salt og peber. Nettovægt: ca. 400 g/800 g.
Hvidløgsbønner:bønner, rapsolie, hvidløg, salt og peber. Nettovægt: ca. 250 g 500 g.
Tomatbrød:hvedemel, durum, hvedeklid, kærnemælk, soltørrede tomater, gær og salt. Nettovægt: ca. 2,5 dl/5 dl.
Oliven/hvidløgstopping: smør, oliven, hvidløg, rasp, salt og peber.
Holdbarhed:
• Levering 18. januar - bedst før 20. januar
• Levering 19. januar – bedst før 21. januar
• Levering 20. januar - bedst før 22. januar
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Kundekommentarer ()