0

Skærisingfilet med oliven/hvidløgstopping, persillepasta, hvidløgsbønner og tomatbrød

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Skærising

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage låget af, da det ikke tåler varme.

Sæt fisk, pasta og bønner i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter, efter 10 min røres rundt i pasta og bønner. Tomatbrødet kommes i ovnen de sidste 7 minutter.

Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Skærisingfilet. Nettovægt: ca. 315 g/630 g.

Persillepasta: pastapenne, rapsolie, persille, hvidløg, salt og peber. Nettovægt: ca. 400 g/800 g.

Hvidløgsbønner:bønner, rapsolie, hvidløg, salt og peber. Nettovægt: ca. 250 g 500 g.

Tomatbrød:hvedemel, durum, hvedeklid, kærnemælk, soltørrede tomater, gær og salt. Nettovægt: ca. 2,5 dl/5 dl.

Oliven/hvidløgstopping: smør, oliven, hvidløg, rasp, salt og peber.

Holdbarhed:

• Levering 18. januar - bedst før 20. januar

• Levering 19. januar – bedst før 21. januar

• Levering 20. januar - bedst før 22. januar

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?