Stuvning: Skær de skrællede søde kartofler og det pillede skalotteløg i tern (hold dem adskilt) og hak hvidløg og ingefær fint. Sauter skalotteløget i lidt olie i en tykbundet gryde til det begynder at tage farve. Tilsæt hvidløg og ingefær og sauter videre i 1-2 min. Vend de søde kartofler i og tilsæt hakkede tomater, hønsefond, peanutbutter, 1 dl grofthakkede peanuts, stødt koriander, cayennepeber, salt og peber. Lad det simre sagte i 20-30 min. uden låg til kartoflerne er møre og smag til.
Fisk: Rids skindet med en skarp kniv, krydr med salt og peber og steg fileterne på skindsiden til kødet er hvidt og mørt og skindet sprødt – de skal ikke vendes undervejs. Tag panden af varmen, dryp med saften fra ½ limefrugt og lad fileterne hvile i yderligere 2 min.
Anretning: Fordel stuvningen i dybe tallerkner toppet med skindstegt fisk, en limebåd, et generøst drys hakkede peanuts og frisk koriander.
Server sammen med en sprød grøn salat og jasminris eller godt brød.
Kundekommentarer ()