0

Slethvarruller med sennep/citron/krydderurtefyld, drys af sprøde brødkrummer og grillede asparges

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Slethvar, Sennep, Mælk, Hvedemel

Fremgangsmåde

Fisk: Pil hvidløget og hak det helt fint. Smelt smørret på en lille pande, lad det bruse af og sauter hvidløget deri i 30 sek. Hæld ¾ af smørret over i en lille skål og rist pankoraspen (kan du ikke få fat på pankorasp, kan du bruge groftrevne brødkrummer) i det resterende smør på panden til den er gylden. Krydr med lidt salt og stil krummerne til side. Rør finthakket persille, purløg og dild (gem lidt krydderurter til pynt), fintrevet citronskal og lidt friskkværnet peber sammen i en skål. Læg fileterne op på række og dup dem tørre. Rør grovkornet sennep og dijonsennep sammen og smør et tyndt lag på hver filet. Krydr med salt og peber og drys krydderurte-citronblandingen oven på. Dryp med lidt af hvidløgssmørret, rul fisken sammen om fyldet og læg dem i et lille ovnfast fad. Pensl rullerne med det sidste hvidløgssmør og bag rullerne i en 175 grader varm ovn i 10 min. Drys de ristede brødkrummer over og bag i yderligere 5 min. til fisken er mør og krummerne sprøde. Drys med lidt hakkede krydderurter og server straks.

Asparges: Fjern den træede ende på aspargeserne ved at brække dem af. Vend toppene sammen med lidt olie, salt og peber. Grill dem på en hed grillpande eller over kul til de er møre og let gyldne. Krydr med lidt (flage)salt før servering.

Server sammen med en kold Sauce Tartare og en sprød grøn salat.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?