0

Små kartofler i kapers-sennep-farinvinaigrette med rucola, rødt forårsløg og cherrytomater

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. Pisk olie, eddike, mayonnaise, sennep, farin, hakkede kapers, citronskal, salt og peber sammen i en stor skål og smag til.

Vend kartoflerne (evt. halveret) ned i dressingen og lad dem marinere deri til de er kølet helt af.

Snit forårsløget i fine tynde skiver, del tomaterne i kvarte og skyl rucolaen godt. Vend alle tre dele sammen med kartofler og dressing lige inden servering og smag til. Server til grillet fisk, kød eller fjerkræ, til en klassisk frikadelle eller en god steg.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?