0

Smørstegt blomkål og gulerødder med kapers og æble (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skær blomkålen i mellemstore buketter og skær gulerødderne i ½ cm tykke skiver på skrå. Smelt smørret på en pande og kom kål og gulerødder på. Lad dem riste til de er nøddebrune for der røres rundt. Vend kortvarigt rundt, så det hele bliver vendt i smør og kom grøntsagerne op i en skål – de skal være "rå" visse steder. Skær æblerne i små tern og vend dem i de varme grøntsager sammen med kapers, olie, lidt limesaft, salt, peber og evt. persille. Lad det trække et øjeblik, smag til med limesaft og server som tilbehør til hvid fisk, fjerkræ eller gris.

Kommentarer og forslag til opskriften