Pil det yderste lag af porren, og skyl den grundigt. Flæk den på midten og læg den på en bradepande dækket med bagepapir. Hæld 2 tsk. olie pr. person henover, og krydr med salt.
Bag porrestykkerne i ca. 15 min., indtil de har fået god farve og er møre ind til midten.
Kog perlebyggen i en gryde med rigeligt vand og salt i ca. 12-15 min under låg.
Skyl tomaten, agurken og basilikummen grundigt, og afdryp for vand. Skær tomaten og agurken i små tern. Pluk bladene fra basilikummen, og hak den groft.
Hæld yoghurten op i en skål, tilsæt tomat, agurk og basilikum og smag til med salt.
Varm sovsen op i en kasserolle, og tilsæt kødet som trævles i stykker ligesom med pulled pork.
Fordel byggen i dybe tallerkener. Anret porren og karrysovsen henover og top med raitaen.
Kundekommentarer ()