0
Mør okse i indisk sovs med bagte porre og raita

Mør okse i indisk sovs med bagte porre og raita

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
porreolivenolie, ekstra jomfrusalt
1 min.
Porren

Pil det yderste lag af porren, og skyl den grundigt. Flæk den på midten og læg den på en bradepande dækket med bagepapir. Hæld 2 tsk. olie pr. person henover, og krydr med salt.

Bag porrestykkerne i ca. 15 min., indtil de har fået god farve og er møre ind til midten.

perlebyg
10 min.
Perlebyggen

Kog perlebyggen i en gryde med rigeligt vand og salt i ca. 12-15 min under låg.

tomateragurkbasilikumyoghurt naturel 0,5%
15 min.
Raita

Skyl tomaten, agurken og basilikummen grundigt, og afdryp for vand. Skær tomaten og agurken i små tern. Pluk bladene fra basilikummen, og hak den groft.

Hæld yoghurten op i en skål, tilsæt tomat, agurk og basilikum og smag til med salt.

Indisk karrysovssous vide oksekød
25 min.
Kødet og sovsen

Varm sovsen op i en kasserolle, og tilsæt kødet som trævles i stykker ligesom med pulled pork.

30 min.
Anretning

Fordel byggen i dybe tallerkener. Anret porren og karrysovsen henover og top med raitaen.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
512 kcal
Fedt:
22,1 g
heraf mættede fedtsyrer:
5,6 g
Kulhydrat:
50,8 g
heraf sukkerarter:
14,4 g
Kostfibre:
10 g
Protein:
19,8 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?