Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær fisken i portionsstørrelser, krydr den med salt på begge sider, og gem den til senere.
Varm en høj pande op over høj varme.
Steg svampene i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 5 min. ved jævnlig omrøring, indtil de får godt med farve.
Imens hakkes løg, gulerod og persillerod fint. Tilsæt det hele til panden, og steg i yderligere 5 min. under omrøring.
Kog spaghettien som angivet på pakken.
Varm en pande op over høj varme.
Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1/2 spsk. olie pr. person. Læg fiskens skindside på panden, og lad den stege i ca. 3 min. ved middelvarme.
Vend fisken om på den modsatte side, og steg videre i ca. 30 sek. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min. på begge sider.
Tag fisken af panden, og servér straks.
Tilsæt 1/2 spsk. hvedemel pr. person til de stegte grøntsager, og steg yderligere 1 min. under omrøring.
Hæld creme frisken i, og lad den simre ved lav varme, indtil den tykner lidt.
Hak persillen groft, og tilsæt den til sovsen. Smag til med salt og peber.
Fordel pastaen i skåle, og anret sovs og fisk henover.
Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i den Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.
Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.
Spaghetti:
Klassikeren og pastavariant nr. 1 som den mest elskede og brugte af alle pastavarianter.
(* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Pasta di Mauro)
Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.
Kundekommentarer ()