0

Spicy blomkål-avokadopuré med spidskommen og chili

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Del blomkålen i buketter, damp dem godt møre i lidt letsaltet vand og hæld vandet fra.

Hak hvidløgene fint og sauter dem i en smule olie i en gryde uden at de tager farve. Kom blomkålen ved, rør godt og mos blomkålen med en gaffel.

Befri avokadoen for skal og sten, kom kødet i gryden og mos det med. Rør chilisauce, spidskommen, citronsaft og cremefraiche i og varm det forsigtigt igennem uden at det koger. Smag til med salt og peber og server som tilbehør til fx lynstegte tigerrejer, en god bøf med chimichurri til eller til et skindstegt kyllingebryst.

Kommentarer og forslag til opskriften