0

Spidskål-fennikelsalat med pærer, ristede valnødder, blå ost og citron-honningdressing (6 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Rist valnødderne let gyldne på en tør pande, lad dem køle lidt af og hak dem groft. Trim spidskål og fennikel og snit dem begge i fine strimler. Befri pærerne for stilk og kernehus og skær kødet i tynde både. Pisk olie, honning, citronsaft, salt og peber sammen i en skål og smag til - den skal være syrlig-sød. Vend spidskål, fennikel og pærer let sammen med dressingen og anret. Top med blå ost i små klumper, hakkede nødder og evt. krydderurter. Server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?