0

Spidskålspakker i baconsvøb med ris- og grøntsagsfyld (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Trim kålen for evt. grimme yderblade og læg hele hovedet i kogende vand. Fjern bladene et for et efterhånden, som de bliver bløde og køl af under koldt vand. Lav et V-snit ned langs det groveste af stilken for at gøre bladet nemmere at rulle. Skær i tynde skiver, peberfrugter i små tern og hak hvidløgene fint. Sauter det hele i lidt olie til det er knapt mørt. Kom tomatpuré, ris, sammenpisket æg og lidt vand ved og rør til fyldet har samlet sig. Smag til med salt og peber og læg 2 spsk. fyld på midten af hvert kålblad. Fold dem pænt sammen til små pakker, rul en skive bacon om hver og fastgør med en tandstik. Varm lidt olie op i en stor gryde og steg dem alle gyldne og sprøde ved middel varme. Server som tilbehør til kødretter.

Kommentarer og forslag til opskriften