0

Spidskålssalat med couscous, æble og valnødder (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Nødder, Jordnødder, Gluten, Sesam, Soya, Æg, Sennep, Sulfitter

Fremgangsmåde

Kom couscousen i en skål og smuldr bouillonterningen i. Overhæld med kogende vand, så det lige dækker med en centimeter og lad det trække tildækket til al væden er optaget. Løsn couscousen med en gaffel til den er løs og luftig. Befri spidskålen for grove yderblade og stok og snit bladene i helt fine strimler. Skær æblerne i tynde både, snit løgtoppene i tynde skiver og hak valnødderne groft. Pisk mayonnaise, 2 spsk. olie, balsamico, dijonsennep, sukker, salt og peber sammen til en lind dressing, smag til og juster evt. konsistensen med lidt vand, hvis den er for tyk. Vend spidskål, æbler og dressing sammen og anret det som en rede på et fladt fad. Fyld reden op med couscousen og drys med løgtop og valnødder. Dryp med lidt olivenolie og server til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?