Rist hasselnødderne på en tør pande til hinderne er mørke og krakelerede. Gnid hinderne af i et viskestykke, lad nødderne køle en smule og hak dem groft. Skyl spinaten grundigt, fjern evt. grove stilke og dup den tør. Kog æggene smilende i 6½ min. og køl dem straks helt af i koldt vand. Pil dem og stil til side. Snit løgtoppen fint - gem den til salaten - og hak "knolden" fint. Halver avokadoerne, fjern skal og sten og skær kødet i både. Rist baconen sprød på en tør pande, hæld 2 spsk. fedt over i en lille gryde og læg ternene på køkkenrulle. Kom eddike, finthakket løg og olie i gryden og kog op. Kom sukkeret ved, lad det simre til sukkeret er opløst og lad det køle af 5 min. Anret spinaten på et fladt fad og fordel, avokado, løgtop, bacon og hasselnødder ovenpå. Dryp den lune dressing over og top med smilende æg i kvarte. Krydr med lidt salt og groftkværnet peber og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.
Kundekommentarer ()